InnerAll Team
DANSShirley

Shirley


Samen met Isao verzorg ik ballroom lessen bij InnerAll. Zowel in groepsverband als ik privé verband. Mijn passie is om mijn kennis en ervaring te delen met iedereen! Of ze nou beginnend zijn of geavanceerd. Iedereen is welkom!
Isao

Isao


Na een successvolle danscarriere willen Isao Wolvekamp en Shirley Benton hun kennis en danspassie overbrengen op mensen die graag het dansen willen ontwikkelen. Bij InnerAll geven ze groepslessen en privelessen.Nationale resultaten: Ondertussen ben ik meervoudig Nederlands kampioen en heb ik ook internationale resultaten neergezet.
Gerrit

Gerrit


Ik ben waanzinnig trots op het bedrijf van mijn dochter Paulien. Samen met Roelie geef ik de ballroom en latin lessen. We doen al jaren mee aan de top van de ballroom wereld en hebben dan ook al vele prijzen behaald. Al mijn kennis en ervaring wil ik delen met iedereen die op les komt. Je bent van harte welkom!
Roelie

Roelie


Samen met mijn man Gerrit doe ik al jaren mee aan ballroomwedstrijden, nationaal en Internationaal. We hebben al vele prijzen behaald! in 2016 en 2017, werden we Nederlands kampioen in de Hoofdklasse Slll. Ook werden we in 2017 vice kampioen van de Benelux. Ondertussen zijn we ook opgeleid om ballroom en latin lessen te geven en helpen we mee met het bedrijf van mijn dochter Paulien.
Paulien

Paulien


In 2008 heb ik InnerAll opgezet. Ondertussen is het ontzettend gegroeid. Dat had ik nooit durven dromen! In samenwerking met de andere dansdocenten bieden we veel cursussen aan. De lessen die ik geef zijn: street/hiphop (beginnende groepen en wedstrijdgroepen), de selectiegroep, zumba en de peuterdans. Neem een kijkje op de website of kom gerust een keer langs! Je bent van harte welkom.
Minke

Minke


Mijn verleden bestaat uit professioneel turnen. Helaas heb ik toen een blessure opgelopen en moest ik gedwongen stoppen. Gelukkig heb ik mijn heil weer gevonden bij InnerAll. Paulien heeft me ontzettend geholpen om een nieuwe passie te vinden. Die heb ik gevonden! Samen met Armaty heb ik veel prijzen geworden met onze duoact. Mijn specialiteit is moderne dans. Hier geef ik les in. Je bent van harte welkom!
Sharonique

Sharonique


Als danser heb ik al jaren les bij Paulien. Ze zag de potentie in mij om les te kunnen geven. Ik geef een aantal van de beginnende dansgroepen les. Ik houd van mensen om mij heen en ik vindt het heel fijn om mijn kennis over te kunnen dragen aan de jeugd.
Claudia

Claudia


Bij InnerAll geef ik de ballet, modern en de street/hiphop wedstrijdgroepen les. Ik houd van discipline en hard werken. Onlangs ben ik afgestudeerd aan de Lucia Marthas Academie. Daar heb ik ontzettend veel geleerd!
Mustafa

Mustafa


Als oud wereldkampioen ben ik heel ervaren in het wedstrijddansen. Ik heb mij bekwaamt in HipHop. Ik breng de dansers naar een hoger niveau tijdens de intensieve wedstrijdtrainingen die ik verzorg.


MUZIEKBob

Bob


Mijn hele leven ben ik al gek van muziek. Ik heb verschillende studies gedaan om mijn drumvaardigheden beter te ontwikkelen. Optreden doe ik regelmatig, dat is echt mijn grote passie. Bij InnerAll kan ik al die vaardigheden en ervaringen delen met mijn leerlingen. Wil je leren drummen? Vraag een proefles aan!
Merijn

Merijn


Samen met Paulien run ik InnerAll. Ik heb gestudeerd aan het conservatorium en ben o.a. opgeleid als sociaal cultureel werker, geluidstechnicus en producer. Bij mij kun je les krijgen in piano, gitaar, musical en ik begeleid bands in hun proces. Ook neem ik regelmatig nummers op in de studio van InnerAll. Wees welkom!
Jorn

Jorn


Als stagiaire ben ik in 2012 bij InnerAll terecht gekomen en ben er eigenlijk nooit meer weggegaan. Ondertussen treed ik regelmatig op met mijn band Kroepin. De visie van InnerAll spreekt me erg aan en dit draag ik uit in mijn lessen. Mijn hoofdinstrument is piano. Onlangs ben ik aangenomen op het conservatorium en ga ik daar mijn kennis verder uitbreiden!